yunus güney
8 hazirandan beri çeşitli sebeplerle oluşturulamayan koalisyon sonucu taraflar köşelerine çekildi. Ülkenin üzerindeki kaos gün be gün artarken ülkeyi yönetenler koltuk sevdasında ve hep bir mucize bekliyor gibiler. 
cumhurbaşkanı hükümet kurma görevini kendi dokunmazlığına ve statüsüne karşı bir koz haline getirdi. Böylece bir zamanlar aynı kulvarda aşık attığı, Bahçeli ve kılıçdaroğlu'na büyüklüğünü göstermek istiyor.

Chp cephesinde de başkan olayımda ne olursa olsun anlayışı hakim Chp Chp'liğinde ödün verip bir terör yanlısı haline gelmiş durumda.

Mhp ota oka kızıp, taraftarlarının gözünü boyuyor. Bahçeli kendisinden bir şey olamayacağının farkına varmış olmalı ki, sorumluluktan kaçıyor durumda.

hdp her fırsatta pkk yi yüceltip, övüyor. Öte taraftan avrupa medyasında kendini haklı göstermeye çalışıyor. Nankörlüğüne çeşitli kalıplar uydurma telaşında.  Ne önceki yasaklardan ders alıp şimdiye dua ediyor, ne de bir çözüm yolu oluşturmaya çalışıyor, dış kuvvetlerin maşası durumunda.

Bugün durum bu haldeyken kimse koalisyondan bahsetmesin.
Hedef 2023 zihniyeti koalisyon istemez.
Çünkü onlar 2023'te ülkeyi tam bağımlı Abd eyaleti ortadoğuda Abd2nin cephesi haline getirmeye çalışıyorlar. bu mutelif olaylar karşısında bir vatandaş, bir öğrenci, bir evlat ve bir aile reisi olarak geleceğimin garantisini umuyor.
Çözümün yep yeni bir parti Yep yeni bir soluk olduğunu düşünüyorum. Ne Akp, Chp, Mhp Hdp ne de diğer partiler.
Erken seçim kapıdayken İslam ve Türk bütünlüğünü savunan küçük partilerin güçlerini tek çatı altında toplamaları gerekiyor.

yunus güney
18.08.2015

Post a Comment

Daha yeni Daha eski